L'Avenir - Stellenbosch
Fri Mar 1, 17:00 - Fri Mar 1, 22:00
L'Avenir
ABOUT
STELLENBOSCH - Wat 'n voorreg!
Ek bring my musiek na een van my gunstelling plekke, en al wat kort is júlle om dit 'n onvergeetlike aand te maak!
Daar is net 250 kaartjies beskikbaar, so maak seker jy kry joune!
Tyd: 18:00. Hekke maak 17:00 oop. Vertoning begin 19:30.
Burgers en Kaasborde word vooraf aanlyn saam met kaartjies verkoop:
L'Avenir Cheese & Meat Platter for two – R 320
Local artisan cheeses, chicken liver pate, homemade Pinotage red onion marmalade, freshly baked mini baguettes, local olives, preserves and chacuterie.
Chef Nic van Wyk's The Italian Bird Chicken Burger with chips – R 140
Toasted sesame seed bun , Lemon and herb marinated chicken breast ,served with whipped feta cheese ,roasted tomatoes, butter lettuce and basil pesto aioli.
Chef Nic van Wyk's The Lucky 13 Beef Burger with chips – R 140
Toasted sesame seed bun ,200g Beef patty, smoked mozzarella cheese, tomato jam, pickled cucumbers, aioli, red onions, and wild rocket.
Chef Nic van Wyk's The Magic Mushroom Vegetarian Burger with chips – R120
Toasted sesame bun grilled large brown mushrooms ,caramelized onions ,roasted garlic and BBQ aioli ,crunchy butter lettuce and smoked mozzarella cheese.
Wynverkope (en koeldrank) vind plaas by die vertoning. Deposito op glase.
T&C's:
Geen kinders onder 12 jaar
Geen kos en drank van buite toegelaat
Gaste bring eie komberse en kussings vir sitplek, ons stel voor dat jy nie 'n stoel bring nie, maar indien jy wel 'n stoel bring ,vra ons dat jy agter die gaste sit met piekniek-komberse.