COTN Leadershift Conference 2018

calendar
Thu Apr 19, 19:00 - Sun Apr 22, 11:30
location
Harvest Church

About

COTN Leadershift Conference at Harvest Church, Durban from the 19 – 22 April 2018.  

SCHEDULE

Thursday 19 April
16:30: Registration Opens
19:00 Session 1 – Louis Els

Friday 20 April 
09:00 – 09:15 Worship
09:15 – 09:35 Session 2 - Andre Von Mollendorff (20 Min)
09:35 – 09:55 Session 3 - Edna Els (20 Min)
09:55 – 10:25 Session 4 - Dave Cape (30 Min)
10:30 – 11:15 Tea Break (45 Min)
11:15 – 11:35 Session 5 - Justin Ndoro (20 Min)
11:35 – 11:55 Session 6 - Katia Adams (20 Min)
11:55 – 12:30 Session 7 - Craig Rowe (30 Min)
13:00 Lunch
19:00 Session 8 - Julian Adams

Saturday 21 April
09:00 – 09:15 Worship
09:15 – 09:35 Session 9 - George Gourlay (20 Min)
09:35 – 09:55 Session 10 - Tich Smith (20 Min)
09:55 – 10:25 Session 11 - Louis Du Piesanie (30 Min)
10:30 – 11:15 Tea Break (45 Min)
11:15 – 11:35 Session 12 - Neil Pattison (20 Min)
11:35 – 11:55 Session 13 - Richard Olivier (20 Min)
11:55 – 12:30 Session 14 - Keith Du Plessis (30 Min)
13:00 Lunch
19:00 Session 15 - John Scholtz

Sunday 22 April
09:45 Session 16 – Tony Fitzgerald


REFRESHMENTS

Tea, coffee and light snacks will be served at tea breaks. Please note, the price of the conference does not include accommodation. 

Additional information

Refund policy Refunds allowed (view policy)

Location

COTN Leadershift Conference 2018
Harvest Church
1 Wincanton Way, Somerset Park, Umhlanga, 4319, South Africa
Get Directions Get Directions

Organiser

How can we help?